Geurbranders & Wax Melts Branders

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Geurbranders & Wax Melts Branders

In onze Geurbranders & Wax Melts Branders groothandel vind tu een groot assortiment aan geurverspreiders met een breed scala aan ontwerpen tegen concurrerende prijzen. De verkoop van geurverspreiders zijn tegenwoordig een must voor elke cadeauwinkel. Duizenden klanten gebruiken regelmatig een geurbrander om een heerlijke geur door huis, winkel, tuin of evenement te verspreiden door de verdamping of verstuiving van geurolie, etherische olie of waxmelts. Daarnaast kan een aromabrander ook als decoratieve woonaccessoire worden gebruikt.

Onze collectie geurbranders en wax melts branders zijn gemaakt van een verscheidenheid aan materialen zoals hars, keramiek, speksteen of metaal & glas. De veelzijdige aard van deze materialen in combinatie met het talent en de ervaring van onze fabrikant betekent dat we u ontwerpen en vormen kunnen aanbieden die passen bij een enorm scala aan thema's, van eenvoudige abstracte ontwerpen tot gedetailleerde boeddha's of engeltjes. Perfect voor alle leeftijden en voorkeuren.

Het best gebruikt u onze geurbranders met etherische olie en geurolie en niet met waxmelts, tenzij dat er expliciet staat aangegeven dat het product geschikt is voor waxmelts. Een juiste verbranding van wax melts hangt namelijk af van voldoende (maar ook weer niet teveel) afstand tussen vlam en onderzijde bakje. U kunt in het filter zoeken op wax melts branders. 

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010