GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Solar Groothandel

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze categorie Solar Groothandel met grappige solar figuren die bewegen op zonne-energie bestaat al vele jaren en de originele bewegende solar bloem is nóg steeds een echte favoriet. In de afgelopen paar jaar is er een opleving geweest in deze verzamelbare producten die door zonne-energie worden aangedreven en Puckator loopt voorop met ons steeds groter wordende handelsmerk assortiment van onze Solar Groothandel.

We hebben nu meer dan 50 eigenzinnige ontwerpen beschikbaar met alles; van dieren tot bekende personen en merchandise, waaronder verschillende ontwerpen met een licentie van de moedermaatschappij of met ontwerpen van ons eigen ontwerpteam die allemaal even hard de deur uitvliegen. Wij houden de voorraad regelmatig bij dus mocht er een Solar Pal niet meer voorradig zijn, dan zal deze weer vrij snel terug beschikbaar komen.

Normaal daglicht en kunstmatig licht laten de Solar figuur bewegen maar voor een maximale beweging is direct zonlicht het best!

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Mokken & Koffiekopjes
Klokken
Sleutelhangers
Sorteer aflopend

(35 Items)

per pagina
  1. FF91 - Wales Draak Solar Pal
    Verwacht: 02/06/2021
Sorteer aflopend

(35 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01