Solar Groothandel

per pagina
per pagina

Solar Groothandel

Onze categorie Solar Groothandel met grappige solar figuren die bewegen op zonne-energie bestaat al vele jaren en de originele bewegende solar bloem is nóg steeds een echte favoriet. In de afgelopen paar jaar is er een opleving geweest in deze verzamelbare producten die door zonne-energie worden aangedreven en Puckator loopt voorop met ons steeds groter wordende handelsmerk assortiment van onze Solar Groothandel.

We hebben nu meer dan 50 eigenzinnige ontwerpen beschikbaar met alles; van dieren tot bekende personen en merchandise, waaronder verschillende ontwerpen met een licentie van de moedermaatschappij of met ontwerpen van ons eigen ontwerpteam die allemaal even hard de deur uitvliegen. Wij houden de voorraad regelmatig bij dus mocht er een Solar Pal niet meer voorradig zijn, dan zal deze weer vrij snel terug beschikbaar komen.

Normaal daglicht en kunstmatig licht laten de Solar figuur bewegen maar voor een maximale beweging is direct zonlicht het best!

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Mokken & Koffiekopjes
Klokken
Sleutelhangers
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010