GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Spaarpotten

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

De Groothandel Spaarpot collectie is absoluut een van de meest verkochte artikelen in ons assortiment. Onze leuke spaarpotten in keramiek en kunsthars zijn er in verschillende stijlen en thema's waardoor deze zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Deze lijn biedt tijdloze cadeauartikelen die dankzij onze diversiteit aan stijlen en thema's op de smaak van de ontvanger kan worden aangepast.

Onze fabrikanten creërden fantastische details bij het ontwerpen en vormgeven van onze groothandel spaarpot collectie, en door die eigenzinnige ontwerpen zijn onze spaarpotten uniek en onweerstaanbaar. Er zit vanalles tussen de thema's, van dieren tot trends, en ook qua uitvoeringen heeft u de keuze. Kijk zelf maar eens om te zien welke designs het beste bij uw klanten passen.

Waarom kiezen voor deze producten?

 • Uitgebreid assortiment dat een breed afzetgebied kent.
 • Een universele collectie die nieuwe en trendy thema's in uw winkel brengt.
 • Een 'waar voor uw geld' product dat ervoor zorgt dat uw klanten weer terugkomen.

Bestsellers

 • Schedels
 • Londen thema
 • Eenhoorn

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

 • Keramiek
 • Woonaccessoires & Keukenaccessoires
 • Gothic & Fantasy
Sorteer aflopend

(36 Items)

per pagina
 1. MB205 - Nieuw Caravan Spaarpot
  Verwacht: 08/04/2021
 2. SK332 - Viking Schedel Spaarpot
  Verwacht: 15/04/2021
 3. DRG186 - Dragon Skull Money Box
  Verwacht: 05/05/2021
Sorteer aflopend

(36 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01