GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Virtuele showroom

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Welkom bij onze nieuwe virtuele showroom rondleiding.

In het huidige klimaat is het bezoeken van een showroom of beurs niet altijd mogelijk, en aangezien we ons allemaal aanpassen aan de veranderende bedrijfsvoering, wilden we een tool maken die u de mogelijkheid geeft om ons huidige productassortiment te zien zonder de voordeur uit te hoeven stappen!

We hebben een virtuele rondleiding door onze showroom in Sheffield gemaakt, zodat u ons assortiment in zijn geheel vanuit het comfort van uw huis kunt bekijken.

Met deze tour loop je door de showroom, zoom je in op bepaalde secties en klik je vervolgens op hotspots die je naar de categorieën op onze website brengen.

We hopen dat dit je ideeën geeft over nieuwe assortimenten om uit te proberen en je inspireert om producten in je winkel te tonen en dingen te ontdekken waarvan je niet wist dat we ze deden!

Pak een kopje koffie endoe de virtuele rondleiding en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment.

 

 

Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01