GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Geurbranders

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze Geurbranders groothandel vind tu een groot assortiment aan geurverspreiders met een breed scala aan ontwerpen tegen concurrerende prijzen. De verkoop van geurverspreiders zijn tegenwoordig een must voor elke cadeauwinkel. Duizenden klanten gebruiken regelmatig een oliebrander om een heerlijke geur door huis, winkel, tuin of evenement te verspreiden door de verdamping of verstuiving van geurolie of etherische olie. Daarnaast kan een aromabrander ook als decoratieve woonaccessoire worden gebruikt.

Onze collectie bevat o.a. materialen zoals hars, keramiek, speksteen of metaal & glas. De veelzijdige aard van deze materialen in combinatie met het talent en de ervaring van onze fabrikant betekent dat we u ontwerpen en vormen kunnen aanbieden die passen bij een enorm scala aan thema's, van eenvoudige abstracte ontwerpen tot gedetailleerde boeddha's of engeltjes. Perfect voor alle leeftijden en voorkeuren.

Het best gebruikt u onze geurbranders met etherische olie en geurolie. Wij raden gebruik met wax melts af omdat de juiste verbranding van wax melts afhangt van voldoende maar ook weer niet teveel afstand tussen vlam en onderzijde bakje. Het veiligst is gebruik met water en een olie. Bij sommige geurbranders hebben we aangegeven dat deze ook voor wax zijn geschikt.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Soja Wax Melts & Wax Branders
Etherische Olie
Geurolie, Geurstokjes & Geurzakjes
Sorteer oplopend
Pagina

Items 1-48 van 109

|
per pagina
 1. special-icon special-icon
 2. special-icon
 3. special-icon
 4. special-icon
 5. special-icon
 6. special-icon
 7. special-icon
 8. special-icon
 9. special-icon
 10. special-icon
 11. special-icon
 12. special-icon special-icon
 13. special-icon
 14. special-icon
 15. special-icon
 16. special-icon
 17. special-icon
 18. special-icon
 19. special-icon special-icon
Sorteer oplopend
Pagina

Items 1-48 van 109

|
per pagina
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010