GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Mail ons

BEREIKBAARHEID KLANTENSERVICE

UPDATE I.V.M. COVID-19 MAATREGELEN: 

We zijn nog open en bestellingen worden verwerkt. 

Echer, vanwege de door de Britse regering opgelegde strenge Corona virus maatregelen zal de Nederlandstalige klantenservice, vanaf woensdag  25 maart 2020 tijdelijk gesloten zijn.

Alle bestellingen die via de Nederlandse website worden geplaatst, zullen zoals gewoonlijk worden behandeld en verzonden door een Engelstalig kern-team.
  
Voor dringende zaken kunt u per email contact met hun opnemen via: customerservices@puckator.co.uk 

Hopelijk zijn we snel weer terug voor u - en dan zijn onze openingstijden zoals hieronder van kracht:

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur.

In de weekenden en op feestdagen zijn wij gesloten. Puckator is een Engels bedrijf en is daarom ook gesloten tijdens de Engelse Bank Holidays. In 2020 zijn dat: 1 januari, 10 + 13 april, 8 + 25 mei, 31 augustus, 25 & 28 december.

De klantenservice van Puckator NL helpt u met vragen over uw orderstatus (deze kunt u ook in uw online klantenaccount vinden), de melding van schade/defecten, vragen over de website of de producten. Klik hier voor de antwoorden op veelgestelde vragen

Wij geven er de voorkeur aan om uw vragen per e-mail aangereikt te krijgen. Wij streven ernaar uw bericht binnen een paar uur te beantwoorden. Echter, gedurende drukke tijden, kan dit binnen 24 uur zijn.


Tel: 0800 022 1509 (gratis vanuit het Nederlandse vaste netwerk en vanaf mobiel)
Tel: 0800 75870 (gratis vanuit het Belgische vaste netwerk en vanaf mobiel)
Email: klantenservice@puckator.nl

Opmerking: Omdat Puckator een Engels bedrijf is en wij onze Nederlandse en Belgische klanten toch een gratis telefoonnummer willen aanbieden, maken wij gebruik van een combinatie van mobiele- en internet telefonie. Gebleken is dat de lijn soms kwalitatief niet vergelijkbaar is met een normale Nederlandse verbinding. Mocht u ons contacteren per telefoon en u krijgt ons niet direct te pakken, probeert u het dan later nog een keer of stuur een email.

BEDRIJFSGEGEVENS

Puckator Ltd
Lowman Works
, East Taphouse
Cornwall PL14 4NQ
Verenigd Koninkrijk


Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2000 - 2019 Puckator Limited, Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ. ondernemingsnummer : 3413131 - BTW-nummer: 464963410