Wie is Puckator?

De geschiedenis van Puckator

Puckator is opgericht in 1990 door haar directeur, Mark Howard. Aanvankelijk importeerde het bedrijf kunst en kunstnijverheid uit de hele wereld. Het was gespecialiseerd in houtsnijwerk uit Indonesië dat werd geleverd aan onafhankelijke cadeauwinkels in het Verenigd Koninkrijk. 30 jaar later is het bedrijf onherkenbaar gegroeid. Puckator heeft nu een modern en speciaal gebouwd hoofdkantoor, magazijn en distributie faciliteit in Zuid-Oost-Cornwall met vestigingen in China, Spanje & Italië en met meer dan 50 medewerkers in dienst. Puckator heeft nu duizenden klanten in het Verenigd Koninkrijk, Europa en in minstens 30 andere landen. Met de Europese groothandel websites gewijd aan Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Nederland, Zweden, Denemarken,Tsjechië, Portugal, Polen en een nieuw gebouwd kantoor ten dienste van de Chinese binnenlandse markt, heeft Puckator een fenomenale groei doorgemaakt en is klaar voor de toekomst.

Ondanks het succes en de groei van Puckator hebben we nog steeds dezelfde kernwaarden behouden die golden toen het bedrijf werd opgericht: goede kwaliteit, goed ontworpen producten, concurrerende prijzen en een down-to-earth maar zeer professioneel klantenservice team. Met een toenemende focus op productontwerp en-ontwikkeling door middel van onze ontwerpteams in het Verenigd Koninkrijk en in China, kijken ernaar uit om in de komende jaren innovatieve producten op de markt te brengen en onze klanttevredenheid hoog te houden.

Al onze goederen voor de Europese markt worden verstuurd en gefactureerd vanuit ons Europees Distributie Centrum in Polen.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:30 uur. 

Onze hoofdkantoor in Cornwall

Puckator Lowman Works, East Taphouse, Cornwall, PL14 4NQ

Ons Europees Distributie Centrum in Polen.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010