GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

CPNP referentie

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

European Commission

Wat is een CPNP referentie?

Als leverancier van groothandel cosmetica producten, registreren wij (of vragen we onze fabrikant te registreren) ieder product dat geklassificeerd is als cosmetica onder de Cosmetic Product Notification Portal (CPNP).  Dit is een portaal dat door de Europese Commissie ter beschikking wordt gesteld en staat elke leverancier, fabrikant of distributeur van cosmetische producten toe om hun veiligheids- en test certificaten te registreren. Na regisratie wordt er een CPNP referentienummer uitgegeven.

Heeft alles een referentienummer nodig?

CPNP referreert enkel naar cosmetische productlijnen zoals onze lippenbalsem, handgel, zeep en badbruisballen.

Welke informatie moeten wij verschaffen om een CPNP referentie te ontvangen?

Als groothandelaar van cosmetische producten, moeten we een MSDS (material safety data sheets) ter beschikking stellen, alsmede ingrediëntenlijsten, testcertificaten en enig ander relevante fabrieks- of testinformatie. 

Kan ik toegang krijgen tot deze informatie op de CPNP website?

Nee, het digitaal portaal is enkel toegankelijk voor autoriteiten en distributeurs. De informatie over individuele producten kan niet publiekelijk worden bekeken.

Hoe verkrijg ik toegang tot de informatie?

Indien u certificatie nodig heeft gerelateerd aan onze cosmetische producten, neemt u dan contact op met onze klantenservice via email en vermeldt daarbij de product referentie nummers waarover u informatie wilt ontvangen. Wij zullen u dan z.s.m. contacteren.

Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01