GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Betaalwijzen

Minimum orderbedrag
Het minimum orderbedrag bedraagt € 100 excl. BTW

Puckator werkt alleen met vooruitbetaling. Wanneer u geen betaling heeft verricht binnen 30 dagen na plaatsing van de bestelling, zullen we uw bestelling annuleren omdat we niet meer kunnen garanderen dat alle producten die u besteld heeft dan nog steeds op voorraad zijn. Wij zullen u altijd eerst contacteren om te zien wat u met uw order wilt doen. 

Betalen met bankoverschrijving

Na de initiële automatische ontvangstbevestiging van de bestelling ontvangt u van ons op werkdagen binnen een paar uur een email met een proforma factuur ter betaling. De goederen worden na de ontvangst van uw betaling uitgezocht, ingepakt en verzonden.

Puckator accepteert bankoverschrijvingen uit de hele wereld. Het is een eenvoudige betaalmethode die u vanaf uw bank of online door middel van internetbankieren kunt uitvoeren.

Wacht u a.u.b. met het betalen van het orderbedrag totdat onze klantenservice u de proforma factuur heeft toegestuurd met het juiste totaalbedrag, met name wanneer u een tegoed heeft bij ons.

Gebruik uw ordernummer als betalingskenmerk bij het overmaken van het bedrag. Maak hierbij gebruik van de volgende bankgegevens  :

Naam rekeninghouder

IBAN Bankrekeningnummer

Swift/BIC code

Bank adres

Puckator Ltd

NL55 INGB 0652622887

INGBNL2A

ING Bank, Willem II singel 1-3,

6041 HP ROERMOND

Betalen met creditcard 

Uw betaling wordt direct verwerkt. De goederen worden direct na verwerking van de bestelling ingepakt en verzonden. In het geval dat uw creditcard geweigerd wordt, dan ontvangt u van ons alsnog een proforma factuur om te betalen. 

U kunt uw gehele bestelling online plaatsen en betalen met een creditcard zonder bijkomstige kosten.

Wij accepteren alle gangbare creditcards/kredietkaarten inclusief Visa en Mastercard. We kunnen helaas geen American Express accepteren.

Als u een bestelling bij Puckator wilt plaatsen, voer uw gegevens dan in ons veilig betaalsysteem in.  

Betalen met PayPal 

Uw betaling wordt direct verwerkt. De goederen worden direct na verwerking van de bestelling ingepakt en verzonden. In het geval dat uw betaling niet succesvol is verlopen, dan ontvangt u van ons alsnog een proforma factuur om te betalen. Wanneer u uw PayPal betaling heeft verricht en ons dit laat weten, kan uw order sneller verwerkt worden.

PayPal is de veilige manier om geld te sturen en te ontvangen. Als u wilt betalen, klikt u op de Paypal betalingsoptie. In PayPal kunt u kiezen of u betaalt via een creditcard, een automatische incasso of met uw bankrekening. Deel uw creditcard gegevens nooit in het openbaar.

Indien u meer informatie wenst over betalingsmethoden, neem dan contact op met onze klantenservice op: klantenservice@puckator.nl

Copyright © 2000 - 2019 Puckator Limited, Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ. ondernemingsnummer : 3413131 - BTW-nummer: 464963410