GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Betaalwijzen

Door een combinatie van Covid en enkele vroege Brexit-kinderziektes bij douanecentra in Nederland, hebben we momenteel wat vertraging bij onze koeriers met leveringen in de EU. We werken onvermoeibaar om deze problemen op te lossen, maar in de tussentijd vragen we u om geduldig te blijven. We moedigen degenen die in de EU bestellen aan om de betaalmethode 'Bankoverschrijving' te selecteren. Op deze manier nemen we alleen contact met u op voor betaling als het probleem is opgelost en uw bestelling klaar is voor verzending. Leveringen buiten de EU worden niet beïnvloed. Als u in de tussentijd uw bestelling moet aanvullen of verminderen, kunt u contact opnemen met klantenservice@puckator.nl. We verwijderen tijdelijk onze optie voor prioriteitsverzending. We danken u voor uw geduld in deze kwestie en hopen dat alles snel weer zoals normaal zal gaan verlopen.

Minimum orderbedrag
Het minimum orderbedrag bedraagt € 100 excl. BTW. Controleer echter onze aanbiedingen pagina want soms zijn er acties waarbij het minimum orderbedrag tijdelijk is verlaagd. 

Puckator werkt alleen met vooruitbetaling. Wanneer u geen betaling heeft verricht binnen 30 dagen na plaatsing van de bestelling, zullen we uw bestelling annuleren omdat we niet meer kunnen garanderen dat alle producten die u besteld heeft dan nog steeds op voorraad zijn. Wij zullen u altijd eerst contacteren om te zien wat u met uw order wilt doen. 

Betalen met bankoverschrijving

Na de initiële automatische ontvangstbevestiging van de bestelling ontvangt u van ons op werkdagen binnen een paar uur een email met een proforma factuur ter betaling. De goederen worden na de ontvangst van uw betaling uitgezocht, ingepakt en verzonden.

Puckator accepteert bankoverschrijvingen uit de hele wereld. Het is een eenvoudige betaalmethode die u vanaf uw bank of online door middel van internetbankieren kunt uitvoeren.

Wacht u a.u.b. met het betalen van het orderbedrag totdat onze klantenservice u de proforma factuur heeft toegestuurd met het juiste totaalbedrag, met name wanneer u nog een tegoed heeft bij ons.

Gebruik uw ordernummer als betalingskenmerk bij het overmaken van het bedrag. Maak hierbij gebruik van de volgende bankgegevens  :

Naam rekeninghouder

IBAN Bankrekeningnummer

Swift/BIC code

Bank adres

Puckator BV

NL03 INGB 0007 6468 64

INGBNL2A

ING Bank, Stadhuisplein 6, Rotterdam

Betalen met creditcard 

Uw betaling wordt direct verwerkt. De goederen worden direct na verwerking van de betaling doorgestuurd naar het magazijn voor uitgezocht, ingepakt en verzonden te worden. In het geval dat uw creditcard geweigerd wordt, dan ontvangt u van ons alsnog een proforma factuur om te betalen. 

Wij accepteren alle gangbare creditcards inclusief Visa en Mastercard. We kunnen helaas geen American Express accepteren.

Betalen met PayPal 

Uw betaling wordt direct verwerkt. De goederen worden direct na verwerking van de betaling doorgestuurd naar het magazijn voor uitgezocht, ingepakt en verzonden te worden. In het geval dat uw betaling niet succesvol is verlopen, dan ontvangt u van ons alsnog een proforma factuur om te betalen. Wanneer u uw PayPal betaling heeft verricht en ons dit laat weten, kan kunnen wij uw order sneller naar het magazijn doorsturen.

PayPal is de veilige manier om geld te sturen en te ontvangen. Wanneer u met PayPal wilt betalen, klikt u op de Paypal betalingsoptie. In PayPal kunt u kiezen of u betaalt via een creditcard, een automatische incasso of met uw bankrekening. Deel uw creditcard gegevens nooit in het openbaar.

Indien u meer informatie wenst over betalingsmethoden, neem dan contact op met onze klantenservice op: klantenservice@puckator.nl

Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01