Puckator.nl prijsgarantie belofte

Wanneer u onze producten ergens anders goedkoper online vindt, dan betalen wij het verschil terug. Lees hieronder onze voorwaarden.

Bij Puckator.nl weten we dat prijzen belangrijk zijn voor onze detaillisten; u moet tenslotte concurrerend kunnen werken én ook nog winst maken. Daarom willen we dat u weet dat u bij ons altijd de beste deal krijgt!

Elke keer dat u winkelt bij Puckator.nl willen we dat u weet dat u een goede deal sluit. The Puckator.nl prijsgarantie belofte is uw garantie dat u nooit teveel betaald voor welk product van Puckator.nl dan ook.

Wij zijn er zo van overtuigd dat we u een fantastische deal kunnen beloven, dat wij u het verschil terugbetalen mocht u ergens op een andere NL website hetzelfde product goedkoper vinden (uitgesloten hiervan zijn: Amazon, Ebay, Bol.com) binnen 24 uur na uw aankoop.

Om een prijsgarantie verzoek tot teruggave in te dienen, stuurt u een email naar klantenservice@puckator.nl met vermelding van : de naam van de website vermeldt het goedkopere product te zien is, uw telefoonnummer, adres, email en website indien van toepassing. Zodra wij uw verzoek hebben verwerkt, zullen wij binnen drie werkdagen contact met u opnemen.

Wanneer uw verzoek tot teruggave geaccepteerd is, kan het tot 14 dagen duren voordat de teruggave op uw creditcard wordt gecrediteerd als een tweede transactie. Daarnaast kan de tijd waarop het bijgeschreven bedrag zichtbaar wordt op uw creditcard overzicht variëren. Hierdoor kan het bedrag nog niet op uw eerstvolgende overzicht staan.

Let op: om potentieel misbruik te voorkomen en om ons in staat te stellen om onze prijsgarantie teruggave aan eerlijke klanten te waarborgen, zal de uiteindelijke goedkeuring van alle verzoeken om teruggave zorgvuldig en in alle redelijkheid worden beoordeeld door Puckator.nl.

Voorwaarden

U komt in aanmerking voor een prijsgarantie teruggave indien uw verzoek voldoet aan de volgende punten:

De Puckator.nl prijsgarantie teruggave is van toepassing op internet shops en winkels die exact dezelfde product en of goederen op voorraad hebben of direct beschikbaar hebben, de goederen of de dienst is correct geprijsd, prijsgarantie teruggave verzoek wordt ingediend binnen 24 uur na online aankoop op onze website www.puckator.nl.

Wanneer u een prijsgarantie teruggave verzoek indient, zullen de prijzen vergeleken worden op basis van de volgende criteria: om tot een goede prijsvergelijking te komen zal bij de berekening van de totale te vergelijken product prijs rekening worden gehouden met eventuele eventuele administratie of verzendkosten.

  • De Puckator.nl prijsgarantie teruggave is niet van toepassing in combinatie met kortingsbonnen, promotie prijzen of staffel prijzen.
  • De Puckator.nl prijsgarantie teruggave belofte is beperkt tot 24 uur na aankoop van het relevante product, goederen of dienst en moet aan hetzelfde adres geleverd worden.
  • De Puckator.nl prijsgarantie teruggave is niet van toepassing op Puckator.nl uitverkoop items.
  • De Puckator.nl prijsgarantie is onderhevig aan wijzigingen en is enkel beschikbaar op aankopen die in Nederland gemaakt worden.
  • Uitgesloten websites zijn: Amazon, Ebay, Bol.com
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010