Preview

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Preview

Blijf de concurrentie voor door deze categorie waarin u een preview krijgt van groothandel kado artikelen die in aantocht zijn. De markt voor kado artikelen en woonaccessoires is één van de snelst groeiende markten in het Verenigd Koninkrijk. En als een van de toonaangevende groothandel en importeur, moeten we de de nieuwste trends nauwlettend in de gaten houden. Bij Puckator is dit een belangrijk onderdeel van wat we doen, en we zijn blij om een inkoopteam te hebben dat continue de vinger aan de pols houdt van wat de volgende trends en verzamelbare collecties zullen zijn.

In onze preview groothandel kado artikelen ziet u alle binnenkort verwachte, nieuwe en opwindende producten en collecties die wij in de komende maanden op voorraad zullen hebben. Omdat we onze productdatabase voortdurend uitbreiden, bieden we geen gedrukte catalogus aan, dus dit is de perfecte manier voor u om de nieuwe lijnen te bekijken. Zodra de producten in ons magazijn zijn binnen gekomen, werken we de website bij met de volledige productdetails, zodat u ze meteen kunt bestellen.

Opmerking: de producten in deze categorie bevatten summiere informatie. Pas wanneer de producten daadwerkelijk binnenkomen, kunnen we over de volledige en correcte productdetails beschikken. Er kan soms een overlap zijn tussen het moment waarop de voorraad binnen komt totdat de volledige product details gecontroleerd zijn en op de website zijn aangepast. Het kan dus voorkomen dat product omschrijvingen of details kunnen veranderen. Wanneer u artikelen van deze categorie koopt voordat de volledige beschrijvingen en details bijgewerkt zijn, wees er dan van bewust dat het product, de kleuren of het ontwerp kunnen verschillen van de afbeelding.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010