GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Rugzak & Schooltas

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Zoekt u een groothandel rugzakken die kinder rugzakken verkoopt voor jongens en meisjes? Dan bent u hier aan het juiste adres. Hier kunt u een rugzak kopen in verschillende maten en designs die door de leuke bedruking ideaal is voor school & kinderen. Maar deze rugtassen kunnen ook als sport tas of gewoon als weekendtas gebruikt worden.

Veel van onze rugtassen en rugzakken zijn door ons Britse creatieve team ontworpen, wat betekent dat we u de laatste nieuwe trends kunnen leveren. Ze zijn gemaakt van duurzame stoffen die gemakkelijk te reiginigen en te onderhouden zijn. Met ontwerpen voor alle leeftijden, een geschikte grootte rugzak voor elke gelegenheid en de aantrekkelijke groothandelprijzen, vindt u hier alles in één keer.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Schoolspullen & Tekenspullen
Notitieblok & Notitieboek
Picknick, Lunchtrommel & Koeltas
Sorteer aflopend

(44 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(44 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01