GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Volkswagen Busje Design

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Blader door deze fantastische Groothandel Volkswagen Busje categorie en ontdek de nieuwe collectie gelicentieerde VW Busjes thema cadeaus en verzamelobjecten. We zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om met gevestigde erkende merken te werken en deze aan onze klanten aan te bieden. In 2020 lanceren we onze nieuwe VW Busjes-collectie met ontwerpen zoals de nieuwe T1 VW camper in traditionele blauwe en rode kleuren, plus in 'zomerliefde' en'surfavontuur' ontwerpen.

Deze geheel nieuwe groothandel VW Busjes collectie is volledig gelicentieerd en dit zijn de verkoopvoorwaarden:

Geen verkoop op websites van derden (zoals Amazon, Ebay, Bol.com of andere verkoop platforms) zonder schriftelijke toestemming vooraf door Puckator Ltd via email klantenservice@puckator.nl.

Er is geen schriftelijke toestemming nodig wanneer u de producten inkoopt en op uw eigen website aan uw klanten verkoopt, echter, indien uw klant een groothandel of winkelier betreft, dan dienen zij deze productlicentie informatie over te nemen in hun productbeschrijving.

Verkoop aan VW dealers, of aan iemand die aan VW dealers levert, is uitgesloten als onderdeel van onze licentie overeenkomst.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Simon's Cat
Mr Bean
Aardman, Wallace & Gromit
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 64)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 64)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01