GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Relaxeazzz Nekkussen & Slaapmaskers

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Zoals u waarschijnlijk al kunt raden aan de hand van ons bekroonde merk Relaxeazzz nekkussen & slaapmaskers draait alles om ontspanning; thuis, op het werk of op reis. In januari 2020 wonnen onze groothandel Relaxeazzz nekkussens de Hot Novelty Gift of the Year op de NEC Spring Fair. Sindsdien is het assortiment uitgebreid en blijft hun populariteit groeien, waardoor ze nu stevig bovenaan onze bestsellerslijst staan.

Het assortiment bevat leuke en opvallende ontwerpen met nekkussens en slaapmaskers in eigenzinnige en unieke thema's. Deze groothandel nekkussens zijn niet alleen voor op reis; je kunt ze overal gebruiken wanneer je een paar minuten rust wilt.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Pluche Knuffel Kinderspeelgoed
Op Reis - Reisartikelen
Gelicentieerd
Sorteer aflopend

(43 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(43 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01