GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Homexpo Paris Showroom

Opwindend nieuws! We openen een nieuwe permanente showroom in Parijs!

Kom dan eens langs in onze nieuwe locatie waar u ons volledige assortiment kunt zien. Onze nieuwe showroom maakt deel uit van ons voortdurende Europese ontwikkelingsplan en na zorgvuldig onderzoek zijn we een partnerschap aangegaan met Homexpo Paris om onze klanten een nieuwe permanente showroom in Frankrijk aan te kunnen bieden. Ons team maakt momenteel alles klaar om begin september open te gaan en we nodigen je uit om een afspraak met ons team te boeken om als een van de eersten onze gloednieuwe locatie te ervaren.

Op maandag 4 september openen we voor het eerst de deuren, wat ook samenvalt met één van de tweejaarlijkse open events op Homexpo. Het kruist zich ook met de Maison & Objet-beurs waar we dit najaar exposeren, dus als u van plan bent om M&O te bezoeken, dan zouden we het leuk vinden als u ook onze showroom komt bezoeken.

BOEK EEN AFSPRAAK

Openings Evenement  4 tot 15 september 2023

Boek een afspraak en plaats een bestelling tijdens ons openingsevenement en u maakt kans op een van de volgende prijzen:

  • 5 gratis trips naar de showroom in Parijs.*
  • 20 tickets voor Parc Asterix, Parijs.*

Er zijn ook andere toegevoegde extra's van kracht tijdens ons openingsevenement:

  • 10% korting op geselecteerde bestellingen.**
  • Gratis goodie bag
  • Gratis eten en wijn
  • Pick-up service naar/van Maison & Objet, Parijs Airport, of Parijs Metro Station.***

*Voorwaarden van kracht. Winnaars worden geïnformeerd na afloop van het Openings Evenement op 15 september 2023.  Voor meer informatie, neem a.u.b. contact op met onze klantenservice.  

** Kortingen alleen geldig op geselecteerde producten en klanten. Voor volledige voorwaarden, neem a.u.b. contact op met onze klantenservice

***Voorwaarden van kracht voor de pick-up service, neem a.u.b. contact op met onze klantenservice voor meer informatie wanneer uw uw afspraak boekt.


Normale openeningstijden Puckator Parijs showroom

Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Er is geen afspraak nodig gedurende normale openingstijden. 

Gesloten in het weekend en tijdens Franse nationale feestdagen.

 

Locatie:

Homexpo Paris, Unit C6.2, ZAC des Tulipes Nord, 4 rue Montservon, 95500 Gonesse, Frankrijk

https://www.homexpo.paris/en/

Copyright © 2000 - 2023 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010