GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Mexicaanse Schedel

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

De souvenirmarkt heeft altijd inspiratie gehaald uit festivals en culturele vieringen van vele landen, religies en culturen. In onze onze Dag van de Doden categorie hebben we een verzameling kleinigheden en verzamelingen die geïnspireerd zijn op de Mexicaanse feestdag Día de Muertos. Deze omvatten individuele en unieke ontwerpen van ons design team met heldere patronen en kleuren van deze beroemde feestdag.

Voor meer informatie over de Dag van de Doden en de producten zelf, kunt u onze onze Dag van de Doden Producthandleiding bekijken met wetenswaardigheden over het festival en bekijk tevens de bestsellers in deze categorie om u te helpen bij het selecteren van de beste producten voor uw produktaanbod.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Gothic, Schedels & Skeletten
Schedels & Rozen
Collecties & Thema's
Sorteer aflopend

(7 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(7 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01