Bedrijfsethiek Mens & Milieu

Als een modern, groeiend bedrijf zijn we toegewijd aan het ethische welzijn van personeel en leveranciers in het Engelse hoofdkantoor als in het Verre Oosten.

Met kantoren in zowel Xiamen als Yiwu hebben we de mensen ter plaatse om de fabrieken en bedrijven die in onze toeleveringsketen worden gebruikt, fysiek te kunnen inspecteren en controleren. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn dat onze leveranciers zich houden aan de hoge normen die van hen worden verwacht in de steeds groeiende milieuvriendelijke industrie. In combinatie met tweejaarlijkse reizen door ons inkoopteam naar China en door waar mogelijk een sociale audit aan te vragen, zijn we ervan overtuigd dat door samenwerking met onze leveranciers, de efficiëntie en normen jaar na jaar zullen blijven verbeteren en groeien.

Moderne slavernij en sociale audits

Bij Puckator willen we elke mogelijkheid voor moderne slavernij binnen onze supply chain wegnemen. Dit kan een slavernij misdrijf, gedwongen of verplichte arbeid, minderjarige arbeid of mensenhandel omvatten. Onze verwachte minimumwaarden zijn gebaseerd op de basiscode van het Ethical Trading Initiative (ETI) .

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding aan de productie-faciliteit normen en een verantwoordelijkheid voor de werknemers in deze omgevingen, vragen wij onze leveranciers om internationaal erkende sociale audits te leveren. Deze sociale audits stellen ons gerust dat de leveranciers en fabrieken die we gebruiken zich houden aan de hedendaagse werkpraktijk. Een sociale audit omvat belangrijke aspecten zoals:

 • Werkgelegenheid is vrij gekozen 
 • Voldoende lonen worden betaald 
 • Werktijden zijn niet buitensporig 
 • Sociale analyse 
 • Betrokkenheid en bescherming van werknemers 
 • De rechten van vrijheid van socialiseren en collectieve onderhandelingen 
 • Er wordt geen discriminatie toegepast 
 • Eerlijke vergoeding 
 • Samenvatting van de werktijden 
 • Voordelen zoals een pensioen, medische kosten, werkloosheid en zwangerschapsuitkering 
 • Gezondheid en veiligheid op het werk 
 • Geen kinderarbeid 
 • Milieuvriendelijkheid 
 • Ethisch zakelijk gedrag

Supply Chain

Onze toewijding aan verantwoorde en ethische sourcing is achter de schermen lopende, en onze inkoopafdeling werkt nauw samen met leveranciers en inspecteert nieuwe producten en productiemethoden met als doel meer milieuvriendelijke duurzame producten te verkrijgen. In 2018 werd ons nieuwe bamboe-assortiment geïntroduceerd, dat bamboe gebruikt dat afkomstig is van het afval bamboe bijproduct dat wordt geproduceerd bij de productie van eetstokjes. De verse bamboe die bij de initiële productie wordt gebruikt, is afkomstig van lokale boeren in China die nieuwe bamboe herplanten.

Onze deurmatten worden geproduceerd in Kerala, Indië, met kokosafval en worden geproduceerd in kleine gemeenschapscoöperaties, waardoor de werkgelegenheid op afgelegen locaties toeneemt.

Producten gemaakt van plastic, bijvoorbeeld, ons picknickassortiment van lunchboxen, flessen en kopjes zijn allemaal BPA- en ftalaatvrij.

Voortdurende verbeteringen en training

In een poging om het begrip tussen onszelf en onze supply chain te verbeteren, hebben we een contract geïntroduceerd op het moment van bestelling. Dit schetst alle informatie en vereisten die van onze leveranciers worden verwacht. We erkennen dat veel problemen tijd nodig hebben om op te lossen, maar we zijn ervan overtuigd dat we door voortdurende verbetering van de regelgeving en richtlijnen van de onderneming en voortdurende monitoring van de praktijken van bedrijven en leveranciers, steeds weer verbeteringen kunnen aanbrengen.

Onze medewerkers worden regelmatig getraind om ervoor te zorgen dat iedereen zich bewust is van de verantwoordelijkheden in overeenstemming met het beleid en de industriële normen. Onze verklaringen en ons beleid worden regelmatig herzien en bijgewerkt.

Als u vragen of vragen heeft met betrekking tot deze pagina, neem dan contact op met onze klantenservice.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010