GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Paasdecoratie

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Bij Puckator vindt u unieke en traditionele paasdecoratie groothandel artikelen en paas cadeaus in diverse uitvoeringen en designs.

Voor veel mensen is het Paasfeest één van de belangrijkste religieuze vieringen van het jaar, daarnaast houden de scholen paasvakantie en over het algemeen valt het ook in de tijd waarbij de klokken een uur vooruit gezet worden om het begin van de Lente te markeren. Goede vrijdag en Paaszondag kunnen tussen midden maart en midden april vallen, met de exacte datum afhankelijk van de maancyclus.

Pasen is op Kerstmis na, één van de grootste commerciële feestdagen ter wereld. Zorg daarom dat u tijdig bevoorraad bent met artikelen uit onze Paasdecoratie Groothandel categorie want net als met de kerstperiode, begint de aanloop waarin paas cadeaus op voorraad worden gelegd bij winkels, al in de maand(en) ervoor!

Waarom kiezen voor deze producten?

  • U vindt bepaalde designs terug op andere productlijnen in ons assortiment.
  • Paasartikelen zijn commerciële bestsellers na kerstartikelen.
  • Onze collectie bevat traditionele alsook eigenzinnige paas cadeaus en thema's.

Bestsellers

  • Uitkomende eieren
  • Stuiterende rubber eieren
  • Solar Pals

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Speelgoedartikelen
  • Feestartikelen
  • Pretpark & Toeristen attractie gifts
Sorteer aflopend

(6 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(6 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01