Gepersonaliseerd, maatwerk, bulk & eigen label

Wanneer u gepersonaliseerde cadeaus, maatwerk, eigen label of bulkhoeveelheden wilt inkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Puckator leveren we aan klanten over de hele wereld, van kleine seizoensgebonden giftshops tot grote bekende bedrijven en winkelketens. Maak gebruik onze uitgebreide ervaring en producenten contacten om het door u gewenste product in grote hoeveelheden bij u afgeleverd te krijgen.

Waarom zou u maatwerk of gepersonaliseerde cadeaus bestellen bij Puckator?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de omgang met buitenlandse fabrikanten en met het importeren naar het VK en Europa, weet ons toegewijde team van kopers wat ze doen. Zij zullen u van begin tot eind door het proces leiden en u bij elke stap op de hoogte houden. Zij zullen u adviseren over de verpakking, etikettering, certificering en andere veiligheids- en gebruiksinformatie met betrekking tot de producten die u bestelt. Met onze gevestigde contracten kunnen we geweldige prijzen bedingen voor bulkbestellingen, zodat we u concurrerende prijzen kunnen aanbieden.

Hoeveel moet ik bestellen?

De minimale bestelhoeveelheid (MOQ) is afhankelijk van de producten die u bestelt. Sommige grotere lijnen hebben een kleinere MOQ en kleinere producten kunnen een grotere MOQ hebben. Een paar voorbeelden worden hieronder getoond.

Deurmatten - 300 stuks
Cadeautasjes - 5000 stuks
Potloden - 7200 stuks

Hoe lang duurt het?

Levertijden variëren afhankelijk van ontwerp, product en land van herkomst, neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil gepersonaliseerde labels en verpakkingen, is dit mogelijk?

Ja, we kunnen gepersonaliseerde labels, verpakkingen en informatie toepassen als onderdeel van het productieproces. Laat het ons weten als u contact met ons opneemt.

Kan ik mijn eigen ontwerp hebben of mijn logo toevoegen?

Wanneer u op zoek bent naar maatwerk of personalisatie van uw producten, helpt ons toegewijde team u van concept tot levering. We hebben een ervaren ontwerpteam in het VK en een gespecialiseerd product team in China dat uw ontwerp ontwikkelt en rechtstreeks met de fabriek werkt om het precies te krijgen zoals u het wilt. Personalisatie kan zowel op de producten als op de verpakking zijn en we zullen u overal adviseren.

Hoe kom ik meer te weten?

Neem contact met ons op via e-mail op bespoke@puckator.co.uk (of klantenservice@puckator.nl voor Nederlandstalig contact) met uw maatwerk en bulkhoeveelheden. Ons team neemt contact met u op om u stap voor stap door het proces te leiden.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010