GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Huis & Tuin

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze groothandelscategorieën voor interieur design en buitenleven zitten boordevol stijlvolle, eigenzinnige en unieke huis en tuin woonideeën waarvan we weten dat je ze leuk zult vinden. We bieden niet alleen een uitgebreide collectie producten en assortimenten die aantrekkelijk zijn voor alle leeftijden en passen in meerdere thema's voor thuis en levensstijl, we bieden ze ook nog eens tegen lage groothandelsprijzen en zijn allemaal beschikbaar voor wereldwijde verzending.

Ons ontwerpteam houdt de vinger aan de pols en laat zich inspireren door de nieuwste trends en creëert zelf een aantal trends. We zijn ervan overtuigd dat zodra u onze producten aan uw klanten begint aan te bieden, u snel terug zult zijn voor meer.

Wat treft u aan in deze categorie?

  • Producten die de laatste nieuwe trends volgen.
  • Top kwaliteit producten en lijnen tegen groothandelsprijzen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Producten met creatieve en inspirationele thema's die snel van uw winkelschappen vliegen.

Huis- en tuin bestsellers

  • Lantaarns en LED verlichting
  • Buitenleven collectie
  • Mokken en drinkpotten

Andere categorieën die u misschien interesseren

  • Collecties en thema's
  • Tuindecoratie en Buitenleven
  • Preview - binnenkort verwacht
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 747)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 747)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01