GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Cadeau voor Haar & Moederdag cadeautjes

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In deze groothandel categorie Cadeau voor Haar & Moederdag cadeautjes vindt u een uitgebreide reeks kadoartikelen voor vrouwen o.a. unieke individuele producten en divere assortimenten, zoals beauty, woonaccessoires en wellness.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je moeder, tante, zus, oma of gewoon een vriendin, je vindt het hier in onze Groothandel Cadeau voor Haar of inspiratie zoekt voor Moederdag cadeautjes. 

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Feestartikelen
Cadeau Voor Hem
Mode & Beauty
Sorteer aflopend

(24 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(24 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01