GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Notitieblok & Notitieboek

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Zoekt u een groothandel voor die trendy notitieblok of dat goedverkopende notitieboek? Onze notitieboekjes en kladblokken zijn perfect voor dagelijks gebruik. Ideaal voor zowel de groothandelaar als de tijdschriftenwinkel of giftshops. Onze designs zitten op o.a. hardback notitieboeken en mini-notitieboekjes, allemaal tegen lage prijzen. De ontwerpen en thema's van onze notitieblokken of notitieboeken zijn geschikt voor jong en oud.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Allround product, geweldig als gift en praktisch in dagelijks gebruik.
  • Ze zijn bedrukt in vele van onze bestseller designs.
  • Veelzijdige lijn die ook goed werkt met afzonderlijke lijnen of in een multi-lijnen etalage.

Bestsellers

  • Hardback Notitieboeken
  • Slogan thema
  • Gelicenseerde ontwerpen

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Toeristenattracties geschenkenlijn
  • Schoolspullen
  • Speelgoed groothandel
Sorteer aflopend

(25 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(25 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01