GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

St Patrick's Day & Ierse

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze groothandel St Patrick's Day & Ierse Souvenirs vindt u een collectie geschenken die zijn geïnspireerd op de rijke cultuur en kleur van Ierland. Perfect voor het vieren van het feest van St. Patrick maar ook ideaal als vakantie souvenir, themafeesten of gewoon een leuk Iers getint cadeau voor alle leeftijden.

Onze collectie Groothandel St Patrick's Day & Ierse Souvenirs bevat o.a. leuke woonaccessoires, souvenirs en keramiek met prints of designs zoals de leprechaun (Ierse kabouter) en het Shamrock symbool (klavertje vier).

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Typisch Ierse ontwerpen en thema's die direct herkenbaar zijn.
  • Geweldig voor St Patrick's Day op 17 maart, maar verkoopt ook het hele jaar door goed.
  • Een eigenzinnig assortiment dat alle leeftijden aanspreekt.

Bestsellers

  • Ierse Kabouter collectie
  • Sleutelhangers & magneten
  • Lippenbalsems

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Trouwbedankjes & bruilft decoratie
  • Souvenirs & verzamelingen
  • Solar Pals solar figuren
Sorteer aflopend

(20 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(20 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01