GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Souvenirs Internationaal

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze groothandel souvenirs met internationale thema's en designs zijn geïnspireerd op bezienswaardigheden, landen en tradities. Waar ter wereld u ook bent, er zijn altijd souvenirs te koop die de geschiedenis en de cultuur van de plek die je bezoekt.

De herkenbare landspecifieke thema's uit onze categorie groothandel souvenirs internationaal zijn onder meer de Ierse leprechaun, Spaanse matador, Amerikaanse President, Koreaanse leider, Schotse Doedelzakspeler of Loch Ness of bekende plaatsen zoals Rome of Turijn, Mallorca en Parijs. Omdat we zelf een internationaal bedrijf zijn, hebben we geprobeerd een rijke collectie samen te stellen die inspiratie haalt uit alle hoeken van de wereld.

Waarom kiezen voor deze producten?

 • Leuke kleurrijke ontwerpen die een brede multiculturele markt aanspreken.
 • Creatieve geschenkideeën voor familie en vrienden die alles al hebben.
 • Bevat populaire collecties zoals Solar Pals en magneten/sleutelhangers die gegarandeerd best verkopende lijnen zijn.

Bestsellers

 • Ierse gelukskabouter
 • Solar Pal solar figuren
 • Emoti sierkussens

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

 • Solar Pal solar figuren
 • Pretparken & Toeristenattractie Souvenirs
 • Engels & Londen Souvenirs
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 49)

per pagina
 1. PUR105 - Asterix PVC Portemonnee
  Verwacht: 27/03/2021
 2. LUT36 - Asterix PVC Kofferlabels
  Verwacht: 29/04/2021
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 49)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01