GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Tuindecoratie & Buitenleven

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze Outdoor Groothandel Tuindecoratie bevat leuke cadeauartikelen die ideaal zijn voor het buitenleven. Van tuindecoratie tot origineel picknicken, we hebben geweldig leuke designs op voorraad voor u. Van stevige en duurzame deurmatten om uw gasten leuk te verwelkomen tot diverse soorten en maten LED verlichting om uw tuin of balcon mee op te leuken, van praktische outdoor artikelen voor relaxt picknicken aan het water of bos tot sfeervolle tuinaccessoires zoals onze grote collectie met Marokkaanse lantaarns om uw bruiloft, barbeque of tuinfeest mee op te lichten, u vindt het allemaal hier.

Ons assortiment Outdoor Groothandel Tuindecoratie met producten voor buitenleven is perfect voor verkoop in tuincentra, kinderdagverblijven en bloemisterijen, maar ook voor algemene cadeauwinkels, toeristische attracties en souvenir winkel of tijdschriftenhandel. Veel van de items in dit assortiment kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt om karakter en kleur toe te voegen.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Outdoor geïnspireerde cadeauartikelen voor kinderen & volwassenen van alle leeftijden.
  • Tuindecoratie, trendy nieuwigheden en unieke cadeauideeën voor mensen die graag buiten zijn.
  • Producten die er goed uitzien en die iets speciaals toevoegen aan uw evenement of buitenruimtes.

Bestsellers

  • Lantaarns en kaarsenhouders
  • Tuinieren thema cadeauartikelen
  • Accessoires voor picknick

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Cadeau voor haar
  • Cadeau voor hem
  • Woonaccessoires & Keukenaccessoires
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 337)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 337)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01