GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Deurmatten En Deurstoppers

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Behalve dat onze groothandel deurmat of deurstopper producten praktisch zijn, voegen ze ook nog eens kleur en stijl toe aan uw huis. Deze kokosvezel deurmatten zijn gemaakt van duurzame kokos. Ze hebben een rubberen achterzijde waardoor ze geschikt zijn voor gebruik bij alle weersomstandigheden en slijtvast genoeg zijn om zelfs de drukste entree te weerstaan. Onze verzameling deurstoppers is er in alle soorten en maten en kan enkel binnenshuis worden gebruikt.Zoals bij veel van onze producten, zijn de diverse trendy thema's ook terug te vinden op andere kadoartikelen en producten binnen ons gehele assortiment, dus wanneer u een bepaalde print erg leuk vindt, blader dan ook eens door andere categorieën voor inspiratie en voor dezelfde prints op een ander soort artikel.

Waarom kiezen voor deze producten?

 • Praktisch alledaags items dat met leuke kleurrijke en grappige ontwerpen is bedrukt.
 • Product van goede kwaliteit tegen geweldige Puckator-prijzen.
 • Er worden continu nieuwe en trendy ontwerpen toegevoegd.

Bestsellers

 • Deurmat met slogans
 • Huisdieren
 • Uilen

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

 • Lantaarns
 • Kandelaars en kaarsen
 • Interieurdecoratie
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 74)

per pagina
 1. DST126 - Ronde Muis Deurstopper
  Verwacht: 08/08/2021
 2. DST88 - Eend Deurstopper
  Verwacht: 08/08/2021
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 74)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01