GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Jan Pashley Martiem Designs

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze Maritieme decoratie groothandel met Jan Pashley designs vindt u haar nautisch thema terug op diverse soorten cadeauartikelen. Laat u inspireren tot het perfecte maritiem cadeau met haar strand-, zee-, en haven designs op o.a. mokken, wandklokken, servies, kussens en andere producten waarmee u gemakkelijk een nautisch interieur creëert.

Jan Pashley is een Britse illustrator en ontwerper met meer dan 20 jaar industriële ervaring. Jan komt oorspronkelijk uit het zuidwesten van Engeland en heeft naam gemaakt door levering van een reeks illustraties voor fabrikanten en uitgevers van geschenkartikelen.

We zijn verheugd om de Jan Pashley designs in onze maritieme decoratie groothandel te kunnen verkopen en hopen dat ook u verliefd wordt op haar smaakvolle en delicate kust designs.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Aan De Kust Strandartikelen
Pretparken & Toeristen Attracties
Souvenirs & Verzameling
Sorteer aflopend

(4 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(4 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01