GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Woonaccessoires & Keukenaccesoires

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In deze categorie Groothandel Woonaccessoires & Keukenaccesoires treft u ons assortiment aan met cadeauartikelen die geschikt zijn als mooie woondecoratie of praktisch als keukenartikel. Er zijn diverse looks en thema’s zoals vintage, shabby chic/broccante, eigentijds of minimalistisch.We houden niet alleen de vinger aan de pols van de groothandel woonaccessoires & keukenaccessoires markt, op zoek naar nieuwe en interessante woningdecoratie of keukendecoratie, maar we bieden ook producten aan die door ons eigen ontwerpteam worden gelanceerd.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Unieke, eigenzinnige en praktische items en collecties die opvallen in uw winkel.
  • Alledaagse praktische cadeauartikelen die stijl en design toevoegen aan huis & keuken.
  • Bestsellers en gevestigde favorieten, zoals porselein mokken en klokken.

Bestsellers

  • Katoenen herbruikbare tassen
  • Drinkbekers, drinkflessen en drinkpotten
  • Porselein mokken

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Collecties & thema's
  • Tuindecoratie en buitenleven
  • Binnenkort verwacht
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 378)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 378)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01