GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Ecologische beauty cadeaus

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze groothandel ecologische beauty cadeaus vindt u een milieuvriendelijk assortiment dat vrij is van bepaalde toevoegingen of materialen zoals glutenvrij of palmolievrij. Hierdoor zijn ze beter voor het milieu en eco-vriendelijk.

Deze wellness en beauty cadeau artikelen collectie bevat o.a. lippenbalsem, zepen en badbruisballen die glutenvrij, palmolievrij en diervriendelijk zijn. De badbruisballen zijn daarnaast ook geschikt voor de veganist.

Net als bij onze andere groothandel eco producten en duurzame cadeaus is dit een groeiende verzameling, dus kom regelmatig terug voor de nieuwste updates.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Preview
Meest verkocht
Wellness & Aroma
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 74)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 74)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01