GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Preview

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Blijf de concurrentie voor door deze categorie waarin u een preview krijgt van groothandel kado artikelen die in aantocht zijn. De markt voor kado artikelen en woonaccessoires is één van de snelst groeiende markten in het Verenigd Koninkrijk. En als een van de toonaangevende groothandel en importeur, moeten we de de nieuwste trends nauwlettend in de gaten houden. Bij Puckator is dit een belangrijk onderdeel van wat we doen, en we zijn blij om een inkoopteam te hebben dat continue de vinger aan de pols houdt van wat de volgende trends en verzamelbare collecties zullen zijn.

In onze preview groothandel kado artikelen ziet u alle binnenkort verwachte, nieuwe en opwindende producten en collecties die wij in de komende maanden op voorraad zullen hebben. Omdat we onze productdatabase voortdurend uitbreiden, bieden we geen gedrukte catalogus aan, dus dit is de perfecte manier voor u om de nieuwe lijnen te bekijken. Zodra de producten in ons magazijn zijn binnen gekomen, werken we de website bij met de volledige productdetails, zodat u ze meteen kunt bestellen.

Opmerking: de producten in deze categorie bevatten summiere informatie. Pas wanneer de producten daadwerkelijk binnenkomen, kunnen we over de volledige en correcte productdetails beschikken. Er kan soms een overlap zijn tussen het moment waarop de voorraad binnen komt totdat de volledige product details gecontroleerd zijn en op de website zijn aangepast. Het kan dus voorkomen dat product omschrijvingen of details kunnen veranderen. Wanneer u artikelen van deze categorie koopt voordat de volledige beschrijvingen en details bijgewerkt zijn, wees er dan van bewust dat het product, de kleuren of het ontwerp kunnen verschillen van de afbeelding.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Gelicentieerd
Wellness & Aroma
Souvenirs & Verzameling
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 287)

per pagina
  1. TY762 - Konijn Bellenblaas
    Verwacht: 24/05/2021
  2. TY759 - Regenboog Bellenblaas
    Verwacht: 24/05/2021
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 287)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01