GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Gerecycled & Recyclebaar

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In deze Ecologische groothandel categorie staat het inkopen en ontwikkelen van gerecyclede producten die gemaakt zijn met nieuwe en innovatief gerecycled materiaal  bovenaan onze prioriteitenlijst zodat wij kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. We bouwen aan een assortiment van producten zoals RPET (gerecyclede plastic flessen), gerecyclede kokosvezel en FSC-goedgekeurd gerecycled papier en karton. Voeg deze Ecologische groothandel categorie toe aan je favorieten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Wat vindt u in deze categorie?

  • Lunchtassen gemaakt van RPET (gerecyclede plastic flessen).
  • Gerecycled en recyclebare e-commerce verpakkingsdozen.
  • Deurmatten gemaakt van gerecyclede kokosvezel.
Meest verkocht
  • RPET lunchtassen
  • RPK verpakkingsdozen
  • Deurmatten

Andere categorieën die we aanraden

Sorteer aflopend

(35 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(35 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01