GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Beauty Accessoires & Toiletartikelen

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Groothandel Beauty Accessoires & Toiletartikelen bevat leuke toiletartikelen voor dagelijks praktisch gebruik of op vakantie. U vindt hier onder andere: pincetten, oortelefoons, brillenkokers, contactlenshouders, brillenkokers, slaapmaskers, haarborstels, sieradenhouders, pillendoosjes, make up sponsjes, compacte make up spiegels en meer!

Allen met onze unieke designs en passend in collecties met cadeauartikelen van hetzelfde thema of design. Haal diep adem en duik in onze groothandel in beauty accesoires en toiletartikelen; deze eigenzinnige producten zullen vast uit de winkelschappen vliegen. Maar... ook leuk als relatiegeschenk of kerstattentie voor uw salon klanten.

Waarom kiezen voor deze producten?

 • Creatieve ontwerpen op een breed assortiment aan producten.
 • Thema's en collecties die zowel jonge als oudere kopers aanspreken.
 • Praktische, alledaagse artikelen met unieke ontwerpen die de nieuwste trends volgen.

Bestsellers

 • Pincet
 • Zonnebril brillenkokers
 • Oortelefoons

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

 • Lipgloss, lippenbalsam & handcrème
 • Nagelverzorging
 • Compacte make up spiegeltjes
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 81)

per pagina
 1. BRU21 - Cutiemals-vormige Kam
  Verwacht: 03/05/2021
 2. BRU14 - Cutiemals Haarborstel
  Verwacht: 05/03/2021
 3. BRU20 - Pick of the Bunch Kam
  Verwacht: 03/05/2021
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 81)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01