GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Stamford Wierook Stokjes & Kegeltjes

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Groothandel Stamford Wierook Stokjes & Kegeltjes bevat topkwaliteit handgemaakte wierook stokjes en wierook kegeltjes van leidende producent Stamford. Wij hebben meer dan 75 verschillende geuren van de Stamford lijnen Premium Hex, Masala, Black en Angel op voorraad, waaronder de meest populaire wierook geuren zoals sandelhout, lavendel, citronella, patchoulie en meer.

Groothandel Stamford Wierook Stokjes & Kegeltjes zijn direct herkenbaar als een top-kwaliteit wierook en we zijn ervan overtuigd dat het ook gauw de favoriet van uw klanten zal worden! 

Andere Aromatherapie lijnen

Nag Champa Satya Wierook
Wierook stokjes & kegeltjes
Wierookhouders
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 127)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 127)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01