GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Nag Champa Wierook

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Puckator heeft alle bestverkopende merken groothandel Nag Champa wierook in voorraad. Dit omvat de originele blauwe Agarbatti-variëteit, evenals Super Hit, Goloka, Satya Sai Baba en Satya Nag Champa. Wereldberoemd om zijn rijke geparfumeerde geur van sandelhout en gemaakt van een mengsel van harsen, oliën en natuurlijke ingrediënten, garanderen wij dat onze groothandel nagchampa wierook altijd van topkwaliteit is.

Met alle nag champa wierook op één plek beschikbaar en regelmatig bijgevuld, is het gemakkelijk te zien waarom Puckator Ltd een van de toonaangevende groothandels en importeurs is van topkwaliteit wierook.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Regelmatig aangevuld zodat we altijd voorraad hebben.
  • Alle toonaangevende merken in huis, o.a. Agarbatti, Super Hit, Goloka en Satya Sai Baba.
  • Een merk van topkwaliteit dat het hele jaar door een goed verkoopt.

Bestsellers

  • Nag Champa Agarbatti
  • Super Hit
  • Sai Baba geuren

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Speelgoed groothandel
  • Zee & strand Souvenirs
  • Gothic & Fantasy
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 106)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 106)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01