GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Aardman, Wallace & Gromit

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Mocht u nog niet van Aardman hebben gehoord, dan zult u vast wel hun plastic-achtige kleicreaties Wallace, Gromit en Shaun the Sheep kennen. In 2017 is Puckator een samenwerking aangegaan met Aardman om een ??groot aantal groothandel Solar Pals (zonnecel aangedreven bewegende figuren)te maken van deze bekende karakters.

Onze groothandel Aardman solar pals zijn bestsellers sinds de eerste dag dat ze in ons magazijn arriveerden en zijn altijd een topverkopend product gebleven. Wanneer u het creatieve talent van het Aardman-team combineert met de ervaring en expertise van onze inkopers en fabrikanten, dan heeft u een winnend assortiment, dat we in 2019 verder hopen uit te breiden.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Solar Groothandel
Stormtrooper
Mr Bean
Sorteer aflopend

(12 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(12 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01