GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Compact Make-up Spiegeltjes

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Groothandel compact spiegeltjes zijn handig voor zowel thuis als onderweg en kunnen gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen door de veelzijdigheid van onze prints.

Wij bieden hier een groot assortiment van goedkope tasspiegeltjes met designs die aantrekkelijk zijn voor alle leeftijden. De mini make-up spiegeltjes worden geleverd in een decoratieve display doos die mooi opvalt in uw winkelschappen of op uw marktkraam of kassa toonbank.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • We hebben een groot aantal populaire bestseller designs op voorraad.
  • Compact make-up spiegeltjes worden geleverd in aantrekkelijke displaydozen.
  • Ons creatieve team voegt voortdurend nieuwe ontwerpen toe aan dit assortiment.

Bestsellers

  • Dieren thema's
  • Emotive design
  • Sleutelhanger spiegeltje

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Lip Gloss
  • Nagelaccessoires
  • Geschenken voor haar
Sorteer aflopend

(22 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(22 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01