GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Make Up Tas & toilettas

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze Make Up Groothandel met make up tasjes vindt u diverse soorten en maten duurzame toilettassen. Of u nu uw make up etui of toilettas overal mee naar toe neemt of thuis op de commode laat staan, ze zijn altijd een blikvanger. En wat dacht u van onze schattige make up kwasten sets?

Puckator heeft een fantastisch assortiment ontwikkeld met de meest gevraagde soorten toilettassen: de doorzichtige toilettas zodat u gemakkelijk kunt zien wat in zit, een praktische grote toilettas voor zowel dames of heren en ook natuurlijk een kinder toilettas met speelse designs. Ze zijn gemaakt van een verscheidenheid aan duurzame materialen, waaronder polyester en PVC.

Kom nog eens terug naar deze Make Up Groothandel categorie en bekijk de nieuwste make up tasjes & toilettassen want gedurende het komende jaar wordt deze verder uitgebreid met de additionele ontwerpen en designs.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Mode & Beauty
Tassen & Shopper
Portemonnee & Knipbeurs
Sorteer aflopend

(27 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(27 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01