GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Duurzame producten

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze categorie Groothandel Duurzame Producten treft u herbruikbare producten aan die single-use plastic en andere niet-recyclebare producten bestrijden. Bij Puckator breiden wij ons assortiment met herbruikbare flessen, (reis)bekers en andere duurzame cadeauartikelen uit. De artikelen in deze groothandel duurzame producten zien er niet alleen geweldig uit maar dragen ook een steentje bij aan milieuvriendelijk leven!

Wat vindt u in deze categorie?

  • Herbruikbare flessen en bekers voor warme en koude dranken. 
  • Trendy nieuwe ontwerpen die alle leeftijden aanspreken. 
  • Lunchboxen, koeltassen en andere accessoires voor eten en drinken die steeds opnieuw kunnen worden gebruikt.
Meest verkocht
  • Thermosflessen heet & koud
  • Bamboe reismokken
  • Set van 3 lunchtrommels

Andere categorieën die we aanraden

Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 115)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 115)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01