GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Thermosfles, Heupfles & Waterfles

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze groothandel categorie Waterfles, Thermosfles en heupfles vindt u super trendy drinkflessen en drinkbekers voor uw favoriete warme of koude drank. Of u nu een thermosbeker of thermosfles zoekt, een plastic of een glazen drinkfles, een kleine flacon voor in het veld of hervulbare sportfles, wij bieden diverse soorten en maten die bovendien in stijlvolle cadeauverpakking zitten.

In het assortiment treft u o.a. een RVS veldfles/drinkfles aan, deze handige heupfles is perfect voor picknick uitjes en warme dranken op koude winterdagen. We hebben ook plastic waterflessen en drinkbekers met een deksel en plastic rietje, ideaal voor in de sportschool, in de auto, lunchpauze, of kampeertrip.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Mokken & Koffiekopjes
Drinkbekers, Drinkglazen & Drinkflessen
Woonaccessoires & Keukenaccesoires
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 115)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 115)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01