GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Thermosflessen & Thermo Lunchbox

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Puckator groothandel heeft een uitgebreide lijn met thermosflessen en thermo lunchboxen! We bieden u een collectie aan van topkwaliteit met vrolijke en inspirerende ontwerpen die door ons creatieve team in het VK zijn bedacht aan de hand van de laatste trends.

De groothandel thermosflessen, thermosbekers en thermo lunchboxen zijn gemaakt van roestvrij staal met een dubbelwandige constructie zodat het uw drankjes of voedsel langer koud of warm houdt. Met verschillende maten en stijlen beschikbaar, inclusief met een digitale thermometer, en met BPA-vrije ecovriendelijke eigenschappen, is het gemakkelijk te zien waarom deze producten aan de top van onze bestseller lijst staan.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Thermosfles, Heupfles & Waterfles
Mokken & Koffiekopjes
Woonaccessoires & Keukenaccesoires
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 52)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 52)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01