GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

RPET gerecycled cadeau

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze collectie met RPET gerecycled cadeaus is groeiende! RPET is gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Het is door consumenten vraag en koopgedrag dat de consumentenindustrie wordt gedreven en op dit moment is de vraag naar eco vriendelijke producten groot en blijft voortdurend toenemen. Ons inkoopteam is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om traditionele materialen te vervangen met milieuvriendelijke materialen zoals RPET.

Geeft u ook om het milieu? Voeg dan deze collectie toe aan uw favorieten en kom nog een regelmatig kijken wat er nieuw is en wat er binnenkort wordt verwachte.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Tassen & Shopper
Duurzame producten
Gerecycled & Recyclebaar
Sorteer aflopend

(13 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(13 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01