GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Panda Cadeaus

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Deze categorie Groothandel Panda Cadeaus bevat all-round bestsellers waarbij er keuze is uit een groot assortiment producten met een panda design. Deze passen in alle soorten winkels of markten, zowel online als in de winkelstraat. Er zijn allerlei panda kadootjes te vinden hier: souvenirs, sleutelhangers, potloden, mokken, boodschapentassen en nog veel meer. U ziet zelf wel waarom dit een bestseller categorie is - en er zijn nog lang geen tekenen dat deze panda cadeaus uit de mode raken!

Maak uw keuze uit groothandel panda cadeaus, zowel in speelgoed, verzamelingen of trendy nieuwe item. Deze panda geschenken zijn perfect voor verkoop in dierentuinen, wildparken, natuurparken en andere toeristenattracties.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Luiaard Collectie
Alpaca & Lama
Cutiemals Schattige Dieren
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 64)

per pagina
  1. TY700 - Panda Katapult
    Niet voorradig
  2. PEN96 - Panda Pen
    Op voorraad
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 64)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01