GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Botanische Tuin Cadeaus

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

De categorie groothandel Botanische Tuin Cadeaus is geïnspireerd door de beelden en geluiden van de zomer; de bloemen in de weide en de vogels in de tuin die zingen op een warme zomerdag. De kleuren van deze collectie weerspiegelen die van de natuur in de tuin en op wandelingen door het zomerse landschap.

Deze collectie is slechts één van onze lijnen die door de natuur zijn geïnspireerd. Zodra u in de groothandel botanische tuin cadeaus uw keuze heeft gemaakt, ga dan eens kijken bij de andere collecties met natuurlijke cadeau ideeën. Ideale geschenken voor tuinliefhebbers!

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Flamingo
Dierenprint Accessoires
Tropicano & Botanisch
Sorteer aflopend

(17 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(17 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01