GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Edelstenen, Mineralen & Kristallen

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze collectie groothandel edelstenen en mineralen, kristallen en helende stenen vindt u een gevarieerde lijn producten die zowel decoratief als praktisch zijn. Kristallen, edelstenen en andere helende stenen worden o.a. in Lithotherapie als holistische ondersteuning gezien voor het herstellen van een lichamelijke of mentale onbalans. Voor anderen zijn vooral decoratieve of trendy hebbedingetjes.Dit maakt ze niet alleen ideaal voor verkoop in een spirituele winkel / new age shop maar ook heel geschikt voor in de museum winkel, toeristenattracties of all-round cadeauwinkel. In welk soort assortiment dan ook, hier kunt u groothandel edelstenen en halfedelstenen kopen die een goede prijs-kwaliteit verhouding kennen.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Een gevarieerde collectie met sieraden, helende stenen en kristallen.
  • Geschikt voor diverse soorten winkels en verkoopkanalen.
  • Kan gebruikt worden als huwelijksbedankje, personeelscadeau, aandenken of souvenir.

Bestsellers

  • Rune stenen
  • Kristallen bol
  • Beschermengelen

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Aromatherapie
  • Pretparken gifts
  • Edelstenen Sieraden
Sorteer aflopend

(9 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(9 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01