GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Kindersieraden & Mood Ringen

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze groothandel kindersieraden & mood ringen voor kinderen bevat leuke en funky kleurrijke ontwerpen die kinderen van alle leeftijden aanspreken. Om het nog aantrekkelijker te maken, hebben we hangertjes, ringen en armbanden met specifieke thema's waar kinderen van zullen houden zoals met feeën, dieren in het wild, eenhoorns, haaien, schedels en piraten.

Mood ringen zijn een populair onderdeel van de groothandel kindersieraden, met alle ontwerpen in een eenvoudige maar decoratieve display-doos en verschillende maten, zodat ze geschikt zijn voor kinderen en volwassenen. De mood ring kleuren bevatten een thermochroom element, zoals vloeibaar kristal, dat van kleur verandert als reactie op de lichaamstemperatuur, die kan worden gebruikt als een aanwijzing van de kleur van emoties van de drager. Behalve dat het leuk is voor kinderen om de ring van kleur te zien veranderen, kan een emotie ring ook worden gebruikt als gadget voor kinderfeest of -evenement.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Groothandel Speelgoed
Kantoorartikelen & Schoolspullen
Collecties & Thema's
Sorteer aflopend

(10 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(10 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01