Kindersieraden & Mood Ringen

per pagina
per pagina

Kindersieraden & Mood Ringen

Onze groothandel kindersieraden & mood ringen voor kinderen bevat leuke en funky kleurrijke ontwerpen die kinderen van alle leeftijden aanspreken. Om het nog aantrekkelijker te maken, hebben we hangertjes, ringen en armbanden met specifieke thema's waar kinderen van zullen houden zoals met feeën, dieren in het wild, eenhoorns, haaien, schedels en piraten.

Mood ringen zijn een populair onderdeel van de groothandel kindersieraden, met alle ontwerpen in een eenvoudige maar decoratieve display-doos en verschillende maten, zodat ze geschikt zijn voor kinderen en volwassenen. De mood ring kleuren bevatten een thermochroom element, zoals vloeibaar kristal, dat van kleur verandert als reactie op de lichaamstemperatuur, die kan worden gebruikt als een aanwijzing van de kleur van emoties van de drager. Behalve dat het leuk is voor kinderen om de ring van kleur te zien veranderen, kan een emotie ring ook worden gebruikt als gadget voor kinderfeest of -evenement.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Groothandel Speelgoed
Kantoorartikelen & Schoolspullen
Collecties & Thema's
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010