GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Backflow Wierook Branders & Kegels

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Groothandel Backflow Wierook Branders & Backflow Kegels zijn nu bij Puckator verkrijgbaar. We hebben een grote selectie fantasie- en gotische ontwerpen met een paar eigenzinnige seizoensthema's.

Backflow wierook branders vormen een fantastisch middelpunt in elke ruimte. De wierook stroomt als een nevel naar beneden en veroorzaakt een rookwatervaleffect.

Naast de backflow wierook branders hebben we ook een groot assortiment backflow wierook kegels op voorraad, waaronder de bekende merken Goloka en Stamford. Met zoveel keuze uit ontwerpen en geuren, kun je niet fout gaan met deze meest bestseller uit onze aromatherapiecollectie.

Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 49)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 49)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01