GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Collecties & Thema's

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Als u een passie om te verzamelen hebt dan is onze categorie collecties en thema's onweerstaanbaar. We hebben bestseller assortimenten samengesteld die uw klanten zullen trekken op een manier die zij niet kunnen weerstaan. Deze assortimenten zijn bijzonder geschikt voor het maken van opvallende displays en het stimuleren van aankopen van meerdere producten. Als een collectie, thema of ontwerp trendy is, vindt u deze zeker bij Puckator Groothandel.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Best verkopende thema's die nu trendy zijn.
  • Een geweldige mix van producten geschikt voor zowel dames als heren.
  • Opvallende collecties waarvoor klanten steeds weer terugkomen.

Bestsellers

  • Emotive
  • Mopshonden en kussen
  • Kaktus

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 1006)

per pagina
  1. TY759 - Regenboog Bellenblaas
    Verwacht: 13/05/2021
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 1006)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01