GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Soja Wax Melts & Wax Branders

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In deze categorie Groothandel Wax Melts & Wax Branders vindt u geurproducten waarmee u op eenvoudige manier wat geur, kleur en design kunt toevoegen aan elke ruimte. We hebben een assortiment met handgemaakte soja wax melts geïntroduceerd. Deze zijn vervaardigd in het VK en gemaakt met natuurlijke geurstoffen en plantaardige ingrediënten die onmiddellijk een geurige ontspannende sfeer in je huis zullen creëren.

Wanneer je een wax brander uitkiest, dan is de grootte van de brander en de schaal belangrijk om ervoor te zorgen dat deze veilig werkt met wax melts. Ons wellness-  & aromatherapie assortiment verkoopt het hele jaar door goed en deze groothandel wax melts en wax branders is een assortiment dat in elk soort winkel een aanrader is.

Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 71)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 71)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01