GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Woondecoratie

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze Groothandel Decoratie inspireert u met de nieuwste woonideeën en huisdecoratie zodat u een modern, landelijk of stijlvol interieur design kunt toepassen. Of u nu een interieur stylist bent, of verantwoordelijk voor de inkoop van woonaccessoire, of een interieurwinkel runt, onze exclusieve ontwerpen volgen de laatste woondecoratie trends voor u!

En omdat de stijlen en ontwerpen op diverse soorten artikelen uit onze groothandel decoratie terugkomen, kunt u eindeloos variëren en uw interieur vormgeven zoals u dit wenst. U bent hier aan het juiste adres voor trendy wooninrichting. Er worden regelmatig nieuwe lijnen en ontwerpen toegevoegd aan deze categorie, dus kom gerust terug voor meer hippe interieur inspiratie.

Waarom kiezen voor deze producten?

 • Hedendaagse lichte en moderne opvallende items.
 • Traditionele thema's en trends die de tand des tijds doorstaan.
 • Hoogwaardig vakmanschap tegen concurrerende groothandelsprijzen.

Bestsellers

 • Sheesham hout
 • LED-verlichting & glazen ballonnen
 • Kaarsen in pot

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

 • Keukendecoratie
 • Sierkussens
 • Kaarsenhouders
Sorteer aflopend

(41 Items)

per pagina
 1. SK307 - Schedel Toiletborstel
  Verwacht: 10/03/2021
Sorteer aflopend

(41 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01