Het is officieel - ons EDC is nu volledig operationeel

Sinds we onze eerste bestelling op 7 september hebben verzonden, hebben we vanuit het EDC meer dan 2500 dozen en pallets naar klanten in Europa gestuurd.

Alle bestellingen van onze Europese websites worden nu uitgevoerd door het EDC en de voorraad-feeds en voorraad data op deze sites tonen de voorraad in Polen die is bestemd voor al onze Europese klanten.

Op de avond van de Grand Opening konden de aanwezigen zien hoe ver het EDC-magazijn en de faciliteiten zijn gevorderd, en konden ze door ons productassortiment bladeren in een tijdelijke showroom in het magazijn waar klanten die avond en in het weekend langs konden komen.

Grand Opening 2Grand Opening 5

Toen iedereen aanwezig was, werden er toespraken gehouden door onze EDC-manager Piotr Świstak en Mark Howard, de directeur van Pucaktor, waarna het officiële lint werd doorgeknipt door Mark en Magda Kostjan, de 7R Leasing directeur.

Grand Opening 4Grand Opening 3

Het feest ging door tot diep in de avond, opgeluisterd door een DJ, drankjes en hapjes, waarbij iedereen het grote succes van de voorspoedige opening van het EDC vierde. Onze gelukwensen en dank aan iedereen in het VK en in Polen die de handen ineen hebben geslagen om het EDC in minder dan een jaar operationeel te krijgen. 

Gewelig goed gedaan allemaal!